De badzouten bevatten een hoge concentratie aan mineralen en spoorelementen die kalmerend en hydraterend zijn voor de huid. Daarnaast zijn er échte kruidenbestanddelen en zachte oliën aan toegevoegd voor een optimaal effect. Kies voor ontspannend, verfrissend of luxe. 

Bestel de badzout van jouw keuze in de webshop! Daar vind je ook de prijzen.


Badzout Frisse Verleiding

Badzout verrijkt met gele illiet (klei) voor een nóg zachtere huid met een mooie glans. De heerlijke frisse geur komt van de etherische oliën Ylang Ylang , Citroen en Sandelhout.

 

Badzout Lavendel

Geniet van een ontspannend bad na een drukke dag. Sluit je ogen en verbeeld jezelf midden in een lavendelveld in Frankrijk. Bevat echte Lavendelbloemen. 

 

Badzout Roos

Heerlijke luxe met deze rijkelijk geurende badzout. Roos zorgt goed voor de rijpere huid en kan ontspannen bij hoofdpijnklachten. Uiteraard met echte rozenblaadjes.

 

Badzout Winterkristal

Deze frisse geur bevat noten van Pepermunt, Eucalyptus en Kamille. Ideaal wanneer je wat verkouden bent om vrijer te kunnen ademen. Heeft ook een verkoelend effect na een zware workout. Bevat echte Tijm blaadjes. LET OP: niet geschikt voor kinderen tot 6 jaar.