Gedurende het jaar bestaat er de mogelijkheid om een kruidenwandeling of workshop te boeken. De data en tijden worden op deze pagina vermeld en je kunt reserveren via de webshop. Wil je een workshop voor je personeelsuitje of voor een (vriend(inn)en groep reserveren? Neem dan contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

 

Een kinderfeestje is te reserveren in overleg op locatie in de periode van 1 april t/m 30 september. Neem contact op  voor meer informatie en mogelijkheden middels het contactformulier.

 

Indien je een workshop reserveert via de webshop, klik bij verzenden dan op de button; "gratis afhalen in Helmond". Zo worden er geen verzendkosten berekend.

 

Wil je graag voor een personeelsuitje of een vrijgezellenfeestje een privé workshop of wandeling boeken, neem dan even contact op via het contactformulier op de contactpagina. Dan kunnen we de wensen en mogelijkheden bespreken.

 

Kruidenwandeling 

Tijdens een wandeling maak je kennis met verschillende planten, kruiden en bomen. Ik vertel hierbij over het gebruik. Dat kan medicinaal, culinair of misschien wel een stukje magie zijn. Verbinding met de natuur en bewustwording van al het moois om ons heen.

Een kruidenwandeling is ook te reserveren als personeelsuitje of voor een eigen groep. 

Neem in dit geval contact op middels het contactformulier om de mogelijkheden te bespreken.

Workshops 

In de diverse workshops leer je over je gezondheid en wat je zelf met natuurlijke middelen kunt doen om deze te bevorderen en eventuele kwaaltjes aan te pakken.

Of kies je liever een workshop waarbij je aan de slag gaat om zelf natuurlijke huidverzorging te maken.

Op deze pagina vind je de diverse workshops met data en tijden. Je kunt reserveren via de webshop. Wanneer je reserveert, klik bij betaling dan "Gratis afhalen in Helmond" aan. Zo worden er geen verzendkosten berekend.

 

Voor workshops geldt; vol = vol

=========================================================================================================

18 november 2023

Workshop "Natuurlijke huidverzorging"   (Vol!!)

 

In deze workshop ga je zelf aan de slag om 3 producten te maken afgestemd op jouw eigen huidtype. De verzorgingsproducten uit de winkel bevatten conserveringsmiddel en synthetische toevoegingen. Je gaat in deze workshop leren hoe je de huid ook kunt verzorgen met natuurlijke middelen. Beter voor je huid en beter voor het milieu.

 

Inbegrepen:

-Een reader met informatie en recepten. 

-Koffie en/of thee (met iets lekkers)

-Alle materialen

-3 producten die je mee naar huis neemt

 

De workshop wordt gehouden van 10.00 - 12.30 uur in Mierlo

Kosten: €50,- pp

Maximaal 12 deelnemers (vol = vol)

Reserveren kan via de webshop. Klik op "gratis afhalen". Je ontvangt ongeveer 1 week voor de workshop een mail met daarin het adres.

 

Lezing

Een lezing over fytotherapie is te reserveren in overleg. De duur van de lezing is ongeveer 1,5 uur. De luisteraar wordt actief meegenomen op ontdekkingsreis door de wereld van kruidengeneeskunde.

De kosten voor de lezing bedragen €300,- (exclusief eventuele reis- en verblijfskosten, neem contact op voor een offerte) 

Een combinatie van activiteiten is bespreekbaar.

 

Wil je een lezing reserveren? Neem contact op voor de mogelijkheden.