juni

09      Helmond Natuurmarkt

In stadspark "de Warande" vindt ieder jaar een natuurmarkt plaats ter hoogte van de bijenhal. Op deze markt vind je allerlei interessante onderwerpen die betrekking heb op de natuur. Er zijn veel "doe-dingen" voor de kinderen. Een leuke educatieve en gezellige markt die gratis toegankelijk is. Kom je ook een bezoekje brengen aan de Tellus Natural Care kraam?

 

23      Mierlo Artistique

Van 12.00 tot 17.00 uur een leuke zomermarkt op het plein bij de Heilige Lucia kerk in Mierlo. Het is een Art and Craft markt met vele handgemaakte producten en kunstwerken. Zeer de moeite waard een bezoekje te brengen. Tellus Natural Care is hier ook te vinden met een kraam en alle handgemaakte natuurlijke verzorgingsproducten.

 

juli

28      Zeldzaam Mooi Markt Helmond

Deze dag vul ik samen met Babke een kraam vanuit Tiendas Diferentes in het centrum van Helmond. De kraam bevat naast de zepen, zalven, badzout en cadeauartikelen van Tellus Natural Care ook de heerlijke jams, tafelzuren en ander lekkers van Babke. Alles handgemaakt en met natuurlijke ingrediënten.

 

augustus

02      Coopluydenmarkt Appingedam

Een markt met middeleeuws karakter midden in het historische gedeelte van Groningse Appingedam. Deze markt begint om 11.00 uur en duurt tot 21.00 uur in de avond. Ben je in de buurt, bezoek dan deze leuke markt vol activiteiten. Uiteraard heeft Tellus Natural Care weer de kruidigste zepen en zalven op de kraam liggen.

 

18      Strabrechtse Heide dag Heeze (De Plaetse 71, Heeze)

Deze markt wordt voor de 20e keer georganiseerd door Staatsbosbeheer en IVN Heeze-Leende. Elk jaar trekt deze markt duizenden bezoekers. Tellus Natural Care vult ook hier een kraam met natuurlijke verzorgingsproducten.

 

september

08     Markt Groen, Ossenbeemd, Haageind 31 Deurne

Een markt die volledig in het teken staat van Duurzaamheid, Milieu, Natuur, fairtrade en Gezondheid. Hier vult Tellus Natural Care een grote kraam met alle handgemaakte natuurlijke producten.

29     Muziek met Smaak

In samenwerking met Kruidencentrum "de Sprenk" en 't Wasven is een gedeelte van de kraam gevuld met een selectie van Tellus Natural Care producten. Daarnaast kun je aan de kraam thee proeven, mosterd, Kruiden azijn en natuurlijk heel veel kruidige informatie inwinnen. Van 12.00 tot 17.00 uur bij Boerderij 't Wasven aan de Celebeslaan in Eindhoven.