"The art of healing comes from nature, not from the physician. Therefore the physician must start from nature, with an open mind."

-Paracelsus- 

 

 

Wat is fytotherapie nu eigenlijk?

Lees hieronder de korte uitleg.

Fytopraktijk METIS

In de praktijk kunt u terecht voor consulten met betrekking tot uw gezondheid. 

Er wordt een uitgebreide anamnese afgenomen waarin een compleet beeld over uw klacht wordt verkregen. Dit duurt ongeveer 1,5 uur.

Vervolgens wordt er een uitgebreid persoonlijk behandelplan opgesteld. Hierin krijgt u advies over voeding, leefstijl en eventuele kruidenpreparaten. Deze kunnen worden voorgeschreven in bijvoorbeeld de vorm van infusies (thee), capsules, zalf en/of tincturen of gemmo's. Deze middelen schaft u zelf aan in een winkel naar uw keuze.  U krijgt uitgebreid uitleg over het behandelplan in het 2e consult (ongeveer 1 uur).

Indien nodig zal hier nog verdere opvolging aan gegeven worden om eventueel kleine aanpassingen te maken.

Afspraak maken?

Neem dan contact op via het volgende nummer: 06-25369259

De praktijk is van 1 juni t/m 23 juni gesloten. U kunt een email of whatsapp bericht achterlaten indien u een afspraak wilt maken.

 

Het is voor de cliënt en voor mij storend als ik de telefoon beantwoord tijdens een consult. Daarom kies ik ervoor dit niet te doen. Wanneer u geen direct contact krijgt, spreek dan duidelijk uw naam en telefoonnummer in waar u op te bereiken bent, dan neem ik z.s.m. contact met u op. Liever een online consult? Ook dat is geen probleem. Je ontvangt dan een uitnodigingslink per mail. De tarieven blijven gelijk.

Een consult aan huis in regio 0492 is in overleg ook mogelijk.

Heb je een vraag? Stel hem gerust. Ik neem z.s.m. contact met je op.