"The art of healing comes from nature, not from the physician. Therefore the physician must start from nature, with an open mind."

-Paracelsus- 

Anke Welten

 

Mag ik mezelf even voorstellen...

Geboren en getogen in Helmond 't Hout. In Tilburg heb ik Toerisme, Horeca en Management gestudeerd. Daarna nog een studie in de sport, waarin ik vervolgens 20 jaar werkzaam ben geweest. Zowel personal training, groepstrainingen als beweegcoach. Ook heb ik nog een kort uitstapje gemaakt in de optiek en ben ik werkzaam geweest in een apotheek.

De natuur in al zijn facetten is me altijd blijven boeien, maar vooral het feit dat de mens door middel van de natuur zichzelf altijd heeft weten te helen. De huidige reguliere geneeskunst stamt volledig af van natuurlijke geneeswijze.  Voor mij een logische stap om de opleiding Fytotherapie/ Herborist te gaan doen. Deze heb ik met succes afgerond. In mijn praktijk kan ik dit prachtige vak ten volle uitdragen.

Ik ben erkend alternatief therapeut, aangesloten bij het CAT en GAT. Daarnaast ben ik lid van het Herboristengilde. 

 

Wilt u graag een afspraak maken?

Neem dan contact op via het volgende nummer:

Het is voor de cliënt en voor mij storend als ik de telefoon opneem tijdens een consult. Daarom kies ik ervoor dit niet te doen. Als u geen direct contact krijgt, spreek dan duidelijk uw naam en telefoonnummer in waar u op te bereiken bent, dan neem ik zsm contact met u op.