Hier vind je thee die bestaat uit kruiden die gecombineerd zijn om een heilzaam lichamelijk effect te bewerkstelligen. Daarnaast zijn ze ook gewoon lekker.

 

Bestel de thee van jouw keuze in de webshop! Daar vind je ook de prijzen.

 

 

 

 

 


"Ontspan je" thee

Na een drukke werkdag of in een periode vol stress even genieten van deze heerlijk zachte thee.  Ook een fijne thee om te drinken vóór het slapen gaan.  Bevat oa Lavendel, Kamille , Ginko biloba en kaneel.

Ganzenwijn

€2,25/st

Ganzenwijn is een schertsende benaming voor water. Deze thee zorgt voor een goede vochtbalans en bevat onder andere Bleekselderij.

 

Fris en Vrij

€3,95/st

Erg verkouden? Deze thee ondersteunt  het vrijer ademen. Bevat o.a. Eucalyptus en munt. LET OP! Niet geschikt voor kinderen jonger dan 6 jaar.

 

Krabbel weer op

€3,25/st

Ben je ziek? Met deze thee ondersteun je het herstel na ziekte. Het verzacht de keel en zorgt voor snellere afvoer van afvalstoffen. Één van de kruiden in deze thee is Echinacea purpurea.

 

De "R" in de maand

€4,35/st

Deze thee drink je vanaf het moment dat de R weer in de maand zit. De kruiden hebben een positieve invloed op de  weerstand en spijsvertering. Één van de kruiden in deze thee is Echte Kamille.